Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JFSilva São Luis F.C.
Normal Tactiek 4-2-3
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten formidable
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu onderschept slim de pass. Zulu passt de bal met de wreef. Prates is nu in balbezit. Prates geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski geeft de bal voor. Rachwał is nu in balbezit. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:1

12e minuut.
Kul geeft de bal voor. Daar is Cocito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Potro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:2

14e minuut.
Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti passt de bal zonder na te denken. Rachwał speelt de bal door. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:3

17e minuut.
Rachwał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davila rent richting de bal. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano rent richting de bal. Romano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski geeft de bal voor. Pumba heeft problemen om de bal te vangen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Potro niet meer kan verder spelen. Braga komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano speelt de bal door. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:4

32e minuut.
Rachwał probeert naar een medespeler te passen. Paulino controleert de bal met de borst. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel. Braga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:5

37e minuut.
Romano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perrotta de bal onder controle te krijgen. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel. Braga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:6

37e minuut.
Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano met een sublieme pass. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Cocito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rosendo kopt de bal weg. Havrilla probeert naar een medespeler te passen. Romano speelt de bal door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Braga bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFSilva 67%, São Luis F.C. 33%.
JFSilva - São Luis F.C. 0:6

46e minuut.
Romano speelt de bal door. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał passt de bal met de wreef. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. Rachwał kopt de bal weg. Daar is Cocito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:7

51e minuut.
Tomborowski met een sublieme pass. Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal zonder na te denken. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. Braga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito geeft een lange en hoge pass. Kul kopt de bal weg. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Braga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:8

62e minuut.
Kul rent richting de bal. Kul geeft een lange en hoge pass. Pumba probeert de bal met de borst te controleren. Romano rent richting de bal. Romano geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - São Luis F.C. 0:9

67e minuut.
Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Kul geeft een lange en hoge pass. Daar is Cocito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Tomborowski de bal. Romano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomborowski. Romano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Patola rent richting de bal. Tomborowski onderschept slim de pass. Patola begaat een overtreding. Patola krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Prates raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mestrinho komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Davila geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Romano de bal onder controle te krijgen. Romano passt de bal in één keer door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFSilva 69%, São Luis F.C. 31%.
JFSilva - São Luis F.C. 0:9