Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Lusa Portuguesa
r1 Tactiek 424 Lusa
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Vonášek passt de bal met de wreef. Brandt is nu in balbezit. Brandt met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kumanov rent richting de bal. Ðức Huy onderschept slim de pass. Ðức Huy met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:1

11e minuut.
Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki passt de bal zonder na te denken. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brandt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Huy met de inworp. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:2

16e minuut.
Vonášek is nu in balbezit. Vonášek met een sublieme pass. Zabadeusz heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lotzwik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vonášek zal de hoekschop nemen. Pouso Alto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Beldeanu onderschept slim de pass. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy passt de bal met de wreef. Kujawski onderschept slim de pass. Grelecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kononowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy passt de bal met de wreef. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lio met een snelle inworp. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy onderschept slim de pass. Ðức Huy geeft een hoge lob. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 73%, Lusa Portuguesa 27%.
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:2

46e minuut.
Lotzwik probeert naar een medespeler te passen. Lio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mena de bal onder controle te krijgen. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ðức Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beldeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Grelecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:3

60e minuut.
Mena rent richting de bal. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki passt de bal met de wreef. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lotzwik heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy passt de bal in één keer door. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki passt de bal met de wreef. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ðức Huy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mena kopt de bal weg. Lio geeft een hoge lob. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Zabadeusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beldeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Beldeanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:4

70e minuut.
Suwak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kumanov de bal. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:5

71e minuut.
Brandt is nu in balbezit. Brandt passt de bal zonder na te denken. Kujawski rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vonášek probeert naar een medespeler te passen. Kumanov speelt de bal door. Brandt is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.

77e minuut.
Drummond met een snelle inworp. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lotzwik. Lotzwik krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pouso Alto onderschept slim de pass. Pouso Alto geeft een hoge lob. Vonášek kan de bal niet met de borst controleren. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Klungelig pakt Beldeanu de bal. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Majerski probeert naar een medespeler te passen. Vonášek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płaskoczyński. Płaskoczyński krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kalabić geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabadeusz de bal. Majerski rent richting de bal. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 76%, Lusa Portuguesa 24%.
galo forte fc - Lusa Portuguesa 0:5