Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calmeida90 FC Argo Navis
Attack Tactiek 361-V2
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 30.2
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Paraiso is nu in balbezit. Pelé onderschept slim de pass. Campos maakt een afschuwelijke overtreding. Campos krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Ressacada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sousa geeft de bal voor. Pedras krijgt zijn hoofd ertegen. Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - Argo Navis 1:0

16e minuut.
de Farias passt de bal in één keer door. Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal in één keer door. de Farias is nu in balbezit. de Farias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé is nu in balbezit. Pelé schiet op doel. Rolim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Farias is nu in balbezit. de Farias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
calmeida90 FC - Argo Navis 1:1

26e minuut.
Campos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michelato neemt de hoekschop. Daar is de Farias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Farias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Michelato verovert de bal door een tackle van achteren. Michelato passt de bal zonder na te denken. Furtado is nu in balbezit. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Senna probeert naar een medespeler te passen. Michelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelato passt de bal in één keer door. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap. Zanotti bokst de bal weg. De bal raakt de paal. de Farias rent richting de bal. de Farias schiet op doel. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - Argo Navis 1:2

33e minuut.
Pedras speelt de bal door. Tibúrcio is nu in balbezit. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Michelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelato probeert naar een medespeler te passen. de Farias rent richting de bal. de Farias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - Argo Navis 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 73%, Argo Navis 27%.
calmeida90 FC - Argo Navis 1:3

48e minuut.
Klungelig pakt Rattata de bal. Furtado is nu in balbezit. Furtado passt de bal zonder na te denken. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna met een sublieme pass. Michelato speelt de bal door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
de Farias is nu in balbezit. de Farias passt de bal in één keer door. Pelé heeft problemen om de bal te vangen. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
de Farias schiet op doel. Doeltrap. Zanotti trapt de bal weg van het doel. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Paraiso rent richting de bal. Paraiso met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Lacerda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senna rent richting de bal. Senna passt de bal zonder na te denken. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias haalt uit met een fantastische trap. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Minarete probeert naar een medespeler te passen. Furtado is nu in balbezit. de Farias rent richting de bal. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 60%, Argo Navis 40%.
calmeida90 FC - Argo Navis 1:3