Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escudo Ofensivo Sporting Malvinas
352 Tactiek Test
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 24.1
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


14e minuut.
Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak speelt de bal door. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escudo Ofensivo - Sporting Malvinas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escudo Ofensivo 38%, Sporting Malvinas 62%.
Escudo Ofensivo - Sporting Malvinas 1:0

56e minuut.
Paraíba rent richting de bal. Paraíba geeft een hoge lob. Gaúcho rent richting de bal. Santiago is nu in balbezit. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escudo Ofensivo - Sporting Malvinas 1:1

67e minuut.
Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyszlak passt de bal met de wreef. Daar is Sadıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Borba is nu in balbezit. Rosendo met een sublieme pass. Pedreiro kopt de bal weg. Sadıkoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Sadıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rossa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przyszlak met een snelle inworp. Sadıkoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Sadıkoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Sadıkoğlu de bal. Sadıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przyszlak de bal. Przyszlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escudo Ofensivo - Sporting Malvinas 2:1

84e minuut.
Jereb probeert naar een medespeler te passen. Pimenta probeert naar een medespeler te passen. Borba is nu in balbezit. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escudo Ofensivo 27%, Sporting Malvinas 73%.
Escudo Ofensivo - Sporting Malvinas 2:1