Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: Curtinas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 877
Curtinas Mga E-sports
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechara onderschept slim de pass. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curtinas 46%, Mga E-sports 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Curtinas - Mga E-sports 0:0

46e minuut.
Sorin probeert naar een medespeler te passen. Potro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ressacada. Potro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Potro kan niet meer verder spelen. Regueira komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal met de wreef. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curtinas - Mga E-sports 1:0

55e minuut.
Correa geeft een hoge lob. Inworp. Píccolo met een snelle inworp. Bechara rent richting de bal. Bechara geeft de bal voor. Morais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
da Vila geeft een lange en hoge pass. Zidane geeft een hoge lob. Queirós kopt de bal weg. Bechara heeft problemen om de bal te vangen. Bechara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
da Vila onderschept slim de pass. da Vila passt de bal in één keer door. Daar is Pieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieri schiet op doel. Panine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino onderschept slim de pass. Avelino met een sublieme pass. Sorin is nu in balbezit. Sorin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zagalo trapt de bal weg. Ressacada met een sublieme pass. Panine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieri rent richting de bal. Pieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Curtinas - Mga E-sports 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curtinas 53%, Mga E-sports 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Curtinas - Mga E-sports 1:1