Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RASTEIRAO DROZAO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Fabri passt de bal zonder na te denken. Gallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perninha. Gallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RASTEIRAO - DROZAO 1:0

18e minuut.
Taffarel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passarela met een snelle inworp. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Robben speelt de bal door. Perninha heeft problemen om de bal te vangen. Perninha probeert naar een medespeler te passen. Valença is nu in balbezit. Valença schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RASTEIRAO 41%, DROZAO 59%.
RASTEIRAO - DROZAO 1:0

50e minuut.
Fontenelle passt de bal zonder na te denken. Reis met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabri de bal. Ventura rent richting de bal. Ventura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Gallo de bal. Gallo geeft een lange en hoge pass. Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Werner onderschept slim de pass. Werner met een sublieme pass. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ventura speelt de bal door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle draait met de bal, schiet en ... Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RASTEIRAO - DROZAO 2:0

66e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Motta probeert naar een medespeler te passen. Perninha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Gallo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RASTEIRAO 45%, DROZAO 55%.
RASTEIRAO - DROZAO 2:0