Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argo Navis Lusa Portuguesa
361-V2 Tactiek 424 Lusa
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 52.2
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Płaskoczyński onderschept slim de pass. Płaskoczyński geeft de bal voor. Beldeanu rent richting de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Senna is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu speelt de bal door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abbatelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Matogrosso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:1

16e minuut.
Lio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Matogrosso trapt de bal weg van het doel. Ðức Huy kopt de bal weg. Lio is nu in balbezit. Lio geeft een hoge lob. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ðức Huy speelt de bal door. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Michelato met een snelle inworp. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beldeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldeanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Lio rent richting de bal. Lio speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 76%, Lusa Portuguesa 24%.
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:2

51e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Matogrosso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:3

61e minuut.
Matogrosso met een sublieme pass. Ðức Huy kopt de bal weg. Lio met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Lio geeft een lange en hoge pass. Galindo kopt de bal weg. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lio is nu in balbezit. Lio passt de bal zonder na te denken. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:4

80e minuut.
Lio geeft een lange en hoge pass. Matogrosso probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz is nu in balbezit. de Farias onderschept slim de pass. de Farias haalt uit met een fantastische trap. Ulusan bokst de bal weg.

83e minuut.
Lio rent richting de bal. Lio geeft de bal voor. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:5

88e minuut.
Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaskoczyński geeft de bal voor. Lio rent richting de bal. Lio draait met de bal, schiet en ... Galindo onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 74%, Lusa Portuguesa 26%.
Argo Navis - Lusa Portuguesa 0:5