Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calmeida90 FC galo forte fc
Attack Tactiek r1
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26 gemiddelde waardering 27.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Panine bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt is nu in balbezit. Panine begaat een overtreding. Panine krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rolim geeft een lange en hoge pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek passt de bal zonder na te denken. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:1

19e minuut.
Pouso Alto met een snelle inworp. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Paraiso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:2

32e minuut.
Suwak rent richting de bal. Pedras onderschept slim de pass. Pedras speelt de bal door. Lacerda rent richting de bal. Lacerda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Paraiso is nu in balbezit. Pouso Alto verovert de bal door een tackle van achteren. Pouso Alto schiet op doel. Canhotinha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:3

38e minuut.
Brandt rent richting de bal. Met opzet legt Lacerda zijn tegenspeler op de grond. Brandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kumanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pouso Alto kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolim de bal. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 51%, galo forte fc 49%.
calmeida90 FC - galo forte fc 0:3

49e minuut.
Majerski speelt de bal door. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto passt de bal in één keer door. Vonášek rent richting de bal. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Zanotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt Lacerda de bal. Paraiso rent richting de bal. Paraiso passt de bal met de wreef. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Zanotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pouso Alto verovert de bal door een tackle van achteren. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vonášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonášek schiet op doel. Zanotti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Vonášek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zanotti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vonášek kopt de bal weg. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto schiet op doel. Zanotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:4

64e minuut.
Paraiso passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Pouso Alto is nu in balbezit. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lacerda kopt de bal weg. Inworp. Brandt met een snelle inworp. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Paraiso rent richting de bal. Pouso Alto verovert de bal door een tackle van achteren. Pouso Alto passt de bal met de wreef. Vonášek rent richting de bal. Vonášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:5

79e minuut.
Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto met een sublieme pass. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - galo forte fc 0:6

86e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto speelt de bal door. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 65%, galo forte fc 35%.
calmeida90 FC - galo forte fc 0:6