Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha A.C. Sporting Malvinas
442 Tactiek Test
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Paraíba passt de bal zonder na te denken. Donato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Quintana krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gaúcho onderschept slim de pass. Gaúcho geeft een hoge lob. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha A.C. - Sporting Malvinas 0:1

21e minuut.
Amoroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato onderschept slim de pass. Zanato met een sublieme pass. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho speelt de bal door. Braga rent richting de bal. Braga schiet op doel. Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bastos met een sublieme pass. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete geeft een hoge lob. Brito krijgt zijn hoofd ertegen. Rosendo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocha A.C. - Sporting Malvinas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha A.C. 43%, Sporting Malvinas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocha A.C. - Sporting Malvinas 1:1

46e minuut.
Daar is Gaúcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabanete is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaúcho. Gaúcho krijgt een gele kaart. Rabanete raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobô met een snel genomen vrije trap. Pedrera heeft problemen om de bal te vangen. Pedrera verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete met een snelle inworp. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zanato onderschept slim de pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana speelt de bal door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bastos passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pereira zijn tegenspeler op de grond. Pereira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha A.C. 32%, Sporting Malvinas 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocha A.C. - Sporting Malvinas 1:1