Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bom Jardim FC Escudo Ofensivo
433 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Rezende speelt de bal door. Câmara is nu in balbezit. Przyszlak onderschept slim de pass. Przyszlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pedreiro passt de bal in één keer door. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel. Salles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rissi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:1

5e minuut.
Pimenta met de inworp. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borba de bal. Przyszlak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Sadıkoğlu rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Pedreiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Flores met een sublieme pass. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak passt de bal zonder na te denken. Borba rent richting de bal. Borba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Finazzi speelt de bal door. Quintana rent richting de bal. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Rezende rent richting de bal. Rezende schiet op doel. Quirino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Castro controleert de bal met de borst. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak passt de bal met de wreef. Borba is nu in balbezit. Borba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pimenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Accioly geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimenta met een snelle inworp. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedreiro probeert naar een medespeler te passen. Sagres is nu in balbezit. Sagres passt de bal zonder na te denken. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Maestro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadıkoğlu rent richting de bal. Sadıkoğlu geeft een hoge lob. Rissi bokst de bal weg.

41e minuut.
Pimenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro rent richting de bal. Sadıkoğlu onderschept slim de pass. Sadıkoğlu geeft een hoge lob. Przyszlak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:2

42e minuut.
Câmara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadıkoğlu met een sublieme pass. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel. Rissi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Jardim FC 75%, Escudo Ofensivo 25%.
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:3

58e minuut.
Sadıkoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Castro is nu in balbezit. Castro speelt de bal door. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jereb geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rezende de bal onder controle te krijgen. Castro kopt de bal weg. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quirino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel. Rissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Salles probeert naar een medespeler te passen. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu passt de bal zonder na te denken. Borba heeft problemen om de bal te vangen. Borba haalt uit met een fantastische trap. Rissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rissi met een harde bal richting middenveld. Sagres kopt de bal weg. Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel. Rissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Przyszlak is nu in balbezit. Salles rent richting de bal. Przyszlak verovert de bal door een tackle van achteren. Przyszlak schiet op doel. Rissi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:4

81e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Sagres is nu in balbezit. Sagres speelt de bal door. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:5

85e minuut.
Pimenta met de inworp. Sadıkoğlu is nu in balbezit. Sadıkoğlu passt de bal zonder na te denken. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Przyszlak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:6

86e minuut.
Pedreiro is nu in balbezit. Pedreiro passt de bal met de wreef. Daar is Câmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Accioly rent richting de bal. Pimenta is nu in balbezit. Pimenta geeft de bal voor. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak schiet op doel. Rissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Jardim FC 68%, Escudo Ofensivo 32%.
Bom Jardim FC - Escudo Ofensivo 0:6