Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Malvinas Lusa Portuguesa
Test Tactiek 424 Lusa
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 46
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki rent richting de bal. Pedrera rent richting de bal. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ðức Huy met een sublieme pass. Lio geeft de bal voor. Beldeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Rosendo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:1

10e minuut.
Braga kan de bal niet met de borst controleren. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zanato is nu in balbezit. Ðức Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Huy met een sublieme pass. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rosendo trapt de bal weg van het doel. Arvhage kopt de bal weg. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Rosendo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:2

16e minuut.
Arvhage passt de bal met de wreef. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Huy speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:3

21e minuut.
Ðức Huy met een sublieme pass. Lio met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy passt de bal zonder na te denken. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft een hoge lob. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosendo met een sublieme pass. Arvhage kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pedrera rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. Rosendo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Lio rent richting de bal. Lio passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:4

34e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy met een sublieme pass. Lio probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Lotzwik passt de bal zonder na te denken. Daar is Lio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lio passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:5

37e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu is nu in balbezit. Grelecki rent richting de bal. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Rosendo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Quintana rent richting de bal. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Malvinas 85%, Lusa Portuguesa 15%.
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:6

47e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Rossa is nu in balbezit. Ðức Huy heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gaúcho kopt de bal weg. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Lio rent richting de bal. Lio geeft de bal voor. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Paraíba trapt de bal weg. Arvhage kopt de bal weg. Pedrera is nu in balbezit. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Lio heeft problemen om de bal te vangen. Lio passt de bal met de wreef. Paraíba rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:7

55e minuut.
Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Rosendo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal met de wreef. Drăgănescu is nu in balbezit. Arvhage geeft de bal voor. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lotzwik speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quintana krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pedrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrera geeft een hoge lob. Inworp. Kononowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Huy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:8

68e minuut.
Lotzwik met een sublieme pass. Ðức Huy speelt de bal door. Pedrera rent richting de bal. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lio kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintana de bal. Beldeanu rent richting de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Paraíba heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo met een sublieme pass. Ðức Huy kopt de bal weg. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy met een sublieme pass. Lio met een sublieme pass. Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Grelecki de bal onder controle te krijgen. Ðức Huy kopt de bal weg. Klungelig pakt Lio de bal. Lio geeft de bal voor. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Chiquinho probeert de bal met de borst te controleren. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki speelt de bal door. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lio rent richting de bal. Lio passt de bal zonder na te denken. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:9

87e minuut.
Daar is Ðức Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Huy met een sublieme pass. Lio met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosendo trapt de bal weg van het doel. Arvhage met een sublieme pass. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:10

89e minuut.
Gaúcho heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki speelt de bal door. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Malvinas 91%, Lusa Portuguesa 9%.
Sporting Malvinas - Lusa Portuguesa 0:10