Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argo Navis Mga E-sports
361-V2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Pelé is nu in balbezit. de Farias rent richting de bal. de Farias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
de Farias is nu in balbezit. Penha is nu in balbezit. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias verovert de bal door een tackle van achteren. de Farias schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 1:0

20e minuut.
Ressacada is nu in balbezit. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé probeert naar een medespeler te passen. de Farias rent richting de bal. de Farias haalt uit met een fantastische trap. Morais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachacz rent richting de bal. Jachacz speelt de bal door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Morais trapt de bal weg. Jachacz kopt de bal weg. de Farias rent richting de bal. de Farias haalt uit met een fantastische trap. Morais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 2:0

31e minuut.
Jachacz passt de bal zonder na te denken. de Farias is nu in balbezit. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias onderschept slim de pass. de Farias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morais trapt de bal weg van het doel. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 3:0

36e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé passt de bal met de wreef. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 24%, Mga E-sports 76%.
Argo Navis - Mga E-sports 3:0

53e minuut.
Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata probeert naar een medespeler te passen. de Farias is nu in balbezit. de Farias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 4:0

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Morais niet meer kan verder spelen. Soto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Imperador bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo speelt de bal door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias draait met de bal, schiet en ... Soto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 5:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Rattata de bal onder controle te krijgen. Rattata met een sublieme pass. Pelé is nu in balbezit. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rattata kopt de bal weg. Criciúma met een sublieme pass. Rattata speelt de bal door. de Farias is nu in balbezit. de Farias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Godeiro komt het veld opgelopen. Furtado komt het veld opgelopen. Duarte komt het veld opgelopen. Pelicano komt het veld opgelopen. Filho komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha rent richting de bal. Furtado is nu in balbezit. Furtado schiet op doel. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Mga E-sports 6:0

90e minuut.
Ressacada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rattata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé rent richting de bal. Pelé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 20%, Mga E-sports 80%.
Argo Navis - Mga E-sports 6:0