Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calmeida90 FC Curtinas
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Cacique heeft problemen om de bal te vangen. Lacerda is nu in balbezit. Met opzet legt Cacique zijn tegenspeler op de grond. Cacique krijgt een gele kaart. Lacerda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lacerda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino passt de bal met de wreef. Potro rent richting de bal. Potro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cacique geeft een hoge lob. Campos kan de bal niet met de borst controleren. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Campos is nu in balbezit. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Campos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Campos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Campos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 47%, Curtinas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calmeida90 FC - Curtinas 0:0

47e minuut.
Panine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda geeft een hoge lob. Ressacada geeft een lange en hoge pass. Jacomelli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Panine is nu in balbezit. Tibúrcio rent richting de bal. Tibúrcio speelt de bal door. Pedras is nu in balbezit. Pedras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Tibúrcio onderschept slim de pass. Tibúrcio probeert naar een medespeler te passen. Pedras is nu in balbezit. Pedras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Jacomelli geeft de bal voor. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim geeft een hoge lob. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Queirós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 48%, Curtinas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calmeida90 FC - Curtinas 0:0