Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: DROZAO Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1135
DROZAO Rocha A.C.
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pereira kan de bal niet met de borst controleren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta maakt een afschuwelijke overtreding. Motta krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bastos probeert naar een medespeler te passen. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira maakt een afschuwelijke overtreding. Pereira krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pedretti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fabri de bal. Fabri passt de bal zonder na te denken. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Menegardo met de inworp. Motta is nu in balbezit. Brito begaat een overtreding. Brito krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Amoroso onderschept slim de pass. Amoroso speelt de bal door. Marcondes probeert naar een medespeler te passen. Formiga rent richting de bal. Amoroso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Amoroso rent richting de bal. Amoroso geeft de bal voor. Klungelig pakt Robben de bal. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DROZAO 64%, Rocha A.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DROZAO - Rocha A.C. 0:0

52e minuut.
Amoroso speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal zonder na te denken. Donato is nu in balbezit. Donato schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Perninha is nu in balbezit. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Robben geeft de bal voor. Inworp. Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito probeert de bal met de borst te controleren. Brito geeft een lange en hoge pass. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Donato de bal. Paal!

77e minuut.
Rabanete controleert de bal met de borst. Rabanete passt de bal in één keer door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Donato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Reis trapt de bal weg. Bastos rent richting de bal. Fabri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DROZAO 65%, Rocha A.C. 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DROZAO - Rocha A.C. 0:0