Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argo Navis Curtinas
361-V2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Minarete met een sublieme pass. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti passt de bal met de wreef. de Farias is nu in balbezit. de Farias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Avelino probeert de bal aan de voet te houden. Rossetti rent richting de bal. Rossetti met een sublieme pass. Daar is de Farias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Farias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetti is nu in balbezit. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
de Farias heeft problemen om de bal te vangen. de Farias probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias is nu in balbezit. de Farias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Matogrosso geeft een lange en hoge pass. Cacique rent richting de bal. Penha begaat een overtreding. Penha krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rattata rent richting de bal. Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz probeert naar een medespeler te passen. de Farias is nu in balbezit. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 32%, Curtinas 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argo Navis - Curtinas 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minarete met een snelle inworp. Rossetti rent richting de bal. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Penha rent richting de bal. Matogrosso rent richting de bal. Matogrosso passt de bal in één keer door. Daar is de Farias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Farias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zidane geeft de bal voor. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha is nu in balbezit. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Jachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachacz met een sublieme pass. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Curtinas 1:0

63e minuut.
Jachacz speelt de bal door. de Farias rent richting de bal. Panine rent richting de bal. de Farias onderschept slim de pass. de Farias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Curtinas 2:0

65e minuut.
Matogrosso met een sublieme pass. Klungelig pakt Rossetti de bal. Rossetti probeert naar een medespeler te passen. de Farias rent richting de bal. de Farias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Avelino geeft een lange en hoge pass. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti speelt de bal door. de Farias rent richting de bal. de Farias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Penha passt de bal zonder na te denken. Rossetti probeert de bal met de borst te controleren. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias draait met de bal, schiet en ... Zagalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Curtinas 3:0

76e minuut.
Rossetti kopt de bal weg. Penha rent richting de bal. Penha passt de bal in één keer door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Godeiro komt het veld opgelopen. Furtado komt het veld opgelopen. Duarte komt het veld opgelopen. Pelicano komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal met de wreef. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 27%, Curtinas 73%.
Argo Navis - Curtinas 3:0