Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Pelotas alissonx10
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


27e minuut.
Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passos onderschept slim de pass. Passos draait met de bal, schiet en ... Zanotti probeert de bal aan de voet te houden. Remelexo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Pelotas - alissonx10 0:1

30e minuut.
Cruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pangaré komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Araújo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perninha rent richting de bal. Rolf onderschept slim de pass. Rolf probeert de bal met de borst te controleren. Rolf geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Araújo rent richting de bal. Araújo geeft een lange en hoge pass. Saccomando is nu in balbezit. Passos is nu in balbezit. Passos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Pelotas - alissonx10 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Pelotas 68%, alissonx10 32%.
Grêmio Pelotas - alissonx10 0:2

48e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro geeft een hoge lob. Sangaletti probeert de bal aan de voet te houden. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolf verovert de bal door een tackle van achteren. Rolf probeert naar een medespeler te passen. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rolf is nu in balbezit. Rolf met een sublieme pass. Peixeiro is nu in balbezit. Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Passos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beletti controleert de bal met de borst. Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Passos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garcia de bal. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Saccomando geeft een hoge lob. Pangaré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelegrino. Pelegrino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Pelotas 68%, alissonx10 32%.
Grêmio Pelotas - alissonx10 0:2