Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Paulista FC 1999 NiteRio
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Carioca passt de bal zonder na te denken. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli passt de bal zonder na te denken. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta met een sublieme pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Medeiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Picoli rent richting de bal. Picoli passt de bal met de wreef. Nem is nu in balbezit. Gadelha onderschept slim de pass. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paulista FC 1999 - NiteRio 0:1

42e minuut.
Valentin onderschept slim de pass. Valentin met een sublieme pass. Valentin heeft problemen om de bal te vangen. Valentin geeft een hoge lob. Júnior controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gadelha neemt de hoekschop. Picoli springt en kopt de bal. Nadal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin speelt de bal door. Daar is Picoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentin rent richting de bal. Valentin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paulista FC 1999 65%, NiteRio 35%.
Racing Paulista FC 1999 - NiteRio 0:1

53e minuut.
Júnior passt de bal met de wreef. Inworp. Gadelha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Batatinha geeft een lange en hoge pass. Medeiros kopt de bal weg. Zambrotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Silva rent richting de bal. da Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo is nu in balbezit. Gadelha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gadelha krijgt een gele kaart. Castillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Valentin kopt de bal weg. Gadelha geeft een hoge lob. Tupinambá controleert de bal met de borst. Picoli is nu in balbezit. Picoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paulista FC 1999 68%, NiteRio 32%.
Racing Paulista FC 1999 - NiteRio 0:1