Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.13
  • Stadion: UNIPAC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2517
UNIPAC Cruzeiro Esporte Clube BH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Risadinha probeert naar een medespeler te passen. Taffarel rent richting de bal. Taffarel met een sublieme pass. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap. Risadinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Saccomando de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 1:0

13e minuut.
Recoteco geeft de bal voor. Ramalho kopt de bal weg. Daar is Praxedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro rent richting de bal. Maestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 1:1

33e minuut.
Remelexo probeert de bal met de borst te controleren. Camacho is nu in balbezit. Remelexo onderschept slim de pass. Recoteco is nu in balbezit. Recoteco draait met de bal, schiet en ... Risadinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Andrada geeft een hoge lob. Chagas heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIPAC 49%, Cruzeiro Esporte Clube BH 51%.
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 2:1

50e minuut.
Pascoalino probeert de bal aan de voet te houden. Franco rent richting de bal. Pascoalino verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalino schiet op doel. Risadinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 3:1

53e minuut.
Taffarel onderschept slim de pass. Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco draait met de bal, schiet en ... Saccomando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 4:1

60e minuut.
Dinamite rent richting de bal. Recoteco onderschept slim de pass. Recoteco met een sublieme pass. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel. Risadinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap. Risadinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 5:1

82e minuut.
Daar is Deodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deodoro met een sublieme pass. Camacho rent richting de bal. Maestro is nu in balbezit. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ramalho rent richting de bal. Ramalho schiet op doel. Bugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dinamite speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Camacho passt de bal zonder na te denken. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIPAC 48%, Cruzeiro Esporte Clube BH 52%.
UNIPAC - Cruzeiro Esporte Clube BH 5:2