Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila da Penha FC FlamengoPB
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal onderschept slim de pass. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Porco geeft de bal voor. Inworp. Panke met de inworp. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Valentin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Almeida controleert de bal met de borst. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lupen de bal. Lupen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pimenta is nu in balbezit. Pimenta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martins de bal onder controle te krijgen. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Porco speelt de bal door. Pedreiro rent richting de bal. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... Valentin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cirilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cirilo speelt de bal door. Lupen rent richting de bal. Lupen draait met de bal, schiet en ... Valentin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila da Penha FC - FlamengoPB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila da Penha FC 57%, FlamengoPB 43%.
Vila da Penha FC - FlamengoPB 0:1

50e minuut.
Leal passt de bal in één keer door. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Perez probeert de bal aan de voet te houden. Lupen rent richting de bal. Lupen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila da Penha FC - FlamengoPB 0:2

66e minuut.
Leal is nu in balbezit. Porco is nu in balbezit. Leal maakt een afschuwelijke overtreding. Leal krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Leal rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal met de wreef. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... Valentin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Almeida de bal. Rivellino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capetinha. Rivellino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rivellino kan niet meer verder spelen. Allejo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Leal kopt de bal weg. Pedreiro rent richting de bal. Pedreiro passt de bal met de wreef. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila da Penha FC - FlamengoPB 1:2

84e minuut.
Klungelig pakt Cirilo de bal. Pedreiro is nu in balbezit. Pedreiro geeft een lange en hoge pass. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart schiet op doel. Ruviaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila da Penha FC - FlamengoPB 2:2

88e minuut.
Pedreiro is nu in balbezit. Cirilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cirilo met een sublieme pass. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel. Valentin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila da Penha FC 48%, FlamengoPB 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila da Penha FC - FlamengoPB 2:2