Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joinvillense NiteRio
433 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 25.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Petry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picoli rent richting de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli verovert de bal door een tackle van achteren. Picoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Peito de Aço onderschept slim de pass. Peito de Aço geeft een hoge lob. Cigano is nu in balbezit. Cigano draait met de bal, schiet en ... Bacalhau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Potiguar met een sublieme pass. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga met een sublieme pass. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal in één keer door. Picoli is nu in balbezit. Picoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valentin passt de bal in één keer door. Pitanga rent richting de bal. Pitanga passt de bal met de wreef. Picoli is nu in balbezit. Picoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Becker zijn tegenspeler op de grond. Potiguar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potiguar met een snel genomen vrije trap. Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joinvillense - NiteRio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joinvillense 62%, NiteRio 38%.
Joinvillense - NiteRio 0:1

54e minuut.
Valentin speelt de bal door. Picoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petry de bal. Picoli is nu in balbezit. Picoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Potiguar speelt de bal door. Becker is nu in balbezit. Potiguar maakt een afschuwelijke overtreding. Potiguar krijgt een gele kaart. Becker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cigano is nu in balbezit. Cigano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joinvillense - NiteRio 1:1

80e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Pitanga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano draait met de bal, schiet en ... Bacalhau probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joinvillense 53%, NiteRio 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joinvillense - NiteRio 1:1