Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligeiros FC FlamengoPB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lorenzini trapt de bal weg. Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Lupen rent richting de bal. Lupen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panke met een snelle inworp. Leal rent richting de bal. Leal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lupen rent richting de bal. Melo onderschept slim de pass. Leal onderschept slim de pass. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Pelegrino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Melo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... Pelegrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Godoy speelt de bal door. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta geeft de bal voor. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 0:1

21e minuut.
Lupen is nu in balbezit. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen onderschept slim de pass. Lupen schiet op doel. Pelegrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 0:2

23e minuut.
Lupen draait met de bal, schiet en ... Firmino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Panke met een snelle inworp. Leal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Catatau de bal onder controle te krijgen. Carioca is nu in balbezit. Catatau begaat een overtreding. Catatau krijgt een gele kaart. Carioca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melo komt bij de bal en schiet. Ruviaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Ruviaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 1:2

29e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo geeft een hoge lob. Lupen is nu in balbezit. Leal rent richting de bal. Leal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brum passt de bal in één keer door. Lupen is nu in balbezit. Firmino met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 1:3

35e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tinoco. Tinoco krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ferreti geeft een hoge lob. Melo rent richting de bal. Panke met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tinoco passt de bal in één keer door. Ceará rent richting de bal. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 2:3

44e minuut.
Cirilo is nu in balbezit. Ceará is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cirilo. Ceará roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ceará kan niet meer verder spelen. Luxemburgo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligeiros FC 55%, FlamengoPB 45%.
Ligeiros FC - FlamengoPB 2:3

47e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Castillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tinoco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tinoco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ruviaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ligeiros FC - FlamengoPB 3:3

60e minuut.
Melo passt de bal met de wreef. Panke rent richting de bal. Panke passt de bal zonder na te denken. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pelegrino trapt de bal weg. Pimenta kopt de bal weg. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Pelegrino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Melo speelt de bal door. Tinoco is nu in balbezit. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sergipano passt de bal in één keer door. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal in één keer door. Lupen rent richting de bal. Lupen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligeiros FC - FlamengoPB 3:4

75e minuut.
Varela met de inworp. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta probeert naar een medespeler te passen. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Pelegrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leal geeft de bal voor. Lorenzini kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sergipano rent richting de bal. Sergipano geeft een lange en hoge pass. Brum geeft een hoge lob. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligeiros FC 55%, FlamengoPB 45%.
Ligeiros FC - FlamengoPB 3:4