Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.13
  • Stadion: Pinheirão
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3145
Pinheiro FC alissonx10
B Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft een hoge lob. Valadares probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero passt de bal met de wreef. Sangaletti met een sublieme pass. Freitag rent richting de bal. Freitag draait met de bal, schiet en ... Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício speelt de bal door. Baquero rent richting de bal. Baquero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sabiá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Marcão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passos. Marcão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valadares geeft een lange en hoge pass. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski geeft een hoge lob. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 39%, alissonx10 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinheiro FC - alissonx10 0:0

49e minuut.
Diniz geeft een hoge lob. Araújo is nu in balbezit. Pedrosa begaat een overtreding. Pedrosa krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Valadares met de inworp. Aranha speelt de bal door. Pernambuco geeft een lange en hoge pass. Kopaszewski probeert de bal aan de voet te houden. Kopaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baquero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Accioly probeert naar een medespeler te passen. Valadares rent richting de bal. Valadares passt de bal zonder na te denken. Kopaszewski rent richting de bal. Kopaszewski geeft de bal voor. Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedrosa rent richting de bal. Valadares is nu in balbezit. Rolf maakt een afschuwelijke overtreding. Rolf krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Freitag passt de bal zonder na te denken. Kopaszewski is nu in balbezit. Pascoalin is nu in balbezit. Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - alissonx10 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 48%, alissonx10 52%.
Pinheiro FC - alissonx10 1:0