Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendas do FUT Grêmio Pelotas
Tik tak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo onderschept slim de pass. Chalmoukis met een sublieme pass. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Remelexo met een harde bal richting middenveld. Melo kopt de bal weg. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Amir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perninha de bal. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 1:0

7e minuut.
Perninha is nu in balbezit. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal met de wreef. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija passt de bal in één keer door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft een hoge lob. Skrzypek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Perninha rent richting de bal. Chalmoukis onderschept slim de pass. Chalmoukis passt de bal met de wreef. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Perninha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perninha passt de bal zonder na te denken. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 2:0

14e minuut.
Vega met een sublieme pass. Klungelig pakt Possobom de bal. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Remelexo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 3:0

20e minuut.
Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zanotti de bal onder controle te krijgen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 4:0

23e minuut.
Amir kopt de bal weg. Vega met een sublieme pass. Barros speelt de bal door. Klungelig pakt Dujela de bal. Dujela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Barros probeert de bal aan de voet te houden. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal zonder na te denken. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Roiz rent richting de bal. Roiz geeft een hoge lob. Possobom probeert de bal aan de voet te houden. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija schiet op doel. Remelexo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Garcia de bal onder controle te krijgen. Perninha probeert naar een medespeler te passen. Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis onderschept slim de pass. Chalmoukis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Chalmoukis geeft een hoge lob. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela is nu in balbezit. Dujela schiet op doel. Beletti probeert de bal aan de voet te houden. Remelexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Drvendžija met een sublieme pass. Skrzypek heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... Remelexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dujela is nu in balbezit. Dujela geeft een hoge lob. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Remelexo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 5:0

38e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Dujela verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro met een sublieme pass. Amir is nu in balbezit. Amir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 10%, Grêmio Pelotas 90%.
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 5:0

47e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis is nu in balbezit. Chalmoukis passt de bal zonder na te denken. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zanotti geeft de bal voor. Durmoqov probeert de bal aan de voet te houden. Durmoqov passt de bal in één keer door. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. Remelexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 6:0

51e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir probeert naar een medespeler te passen. Melo is nu in balbezit. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Amir kopt de bal weg. Dujela met een sublieme pass. Drvendžija is nu in balbezit. Dujela is nu in balbezit. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 7:0

55e minuut.
Durmoqov geeft een lange en hoge pass. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skrzypek is nu in balbezit. Dujela rent richting de bal. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Melo rent richting de bal. Melo passt de bal in één keer door. Amir met een sublieme pass. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dujela rent richting de bal. Dujela passt de bal in één keer door. Zanotti is nu in balbezit. Drvendžija onderschept slim de pass. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 8:0

62e minuut.
Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija is nu in balbezit. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Melo geeft een lange en hoge pass. Remelexo probeert naar een medespeler te passen. Chalmoukis kopt de bal weg. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beletti heeft problemen om de bal te vangen. Remelexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 9:0

66e minuut.
Porco komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Zanotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porco rent richting de bal. Zanotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanotti krijgt een gele kaart. Porco raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacheco neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Goulart komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Remelexo trapt de bal weg van het doel. Melo kopt de bal weg. Klungelig pakt Porco de bal. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 10:0

80e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Beletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porco is nu in balbezit. Porco schiet op doel. Remelexo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chalmoukis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 11:0

81e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Perninha controleert de bal met de borst. Zanotti is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. De bal raakt de paal. Remelexo probeert wanhopig de bal te grijpen. Goulart is nu in balbezit. Goulart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 12:0

87e minuut.
Porco is nu in balbezit. Perninha rent richting de bal. Porco verovert de bal door een tackle van achteren. Goulart is nu in balbezit. Goulart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Perninha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 24%, Grêmio Pelotas 76%.
Lendas do FUT - Grêmio Pelotas 12:0