Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila da Penha FC Ligeiros FC
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


25e minuut.
Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Perez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carioca zal de hoekschop nemen. Valentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Ferreti heeft problemen om de bal te vangen. Ferreti geeft een lange en hoge pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Valentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila da Penha FC - Ligeiros FC 0:1

34e minuut.
Picoli is nu in balbezit. Ferreti rent richting de bal. Ferreti speelt de bal door. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carioca met een snelle inworp. Daar is Luxemburgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxemburgo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Porco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida speelt de bal door. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila da Penha FC 41%, Ligeiros FC 59%.
Vila da Penha FC - Ligeiros FC 0:1

70e minuut.
Martins probeert de bal aan de voet te houden. Perez is nu in balbezit. Perez geeft een hoge lob. Capetinha rent richting de bal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ferreti met een snelle inworp. Luxemburgo is nu in balbezit. Almeida maakt een afschuwelijke overtreding. Almeida krijgt een gele kaart. Luxemburgo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Luxemburgo kan niet meer verder spelen. Remanso komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft de bal voor. Martins is nu in balbezit. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila da Penha FC 50%, Ligeiros FC 50%.
Vila da Penha FC - Ligeiros FC 0:1