Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Pelotas Vila da Penha FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega passt de bal met de wreef. Possobom rent richting de bal. Possobom haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Perez passt de bal zonder na te denken. Pedreiro is nu in balbezit. Pedreiro met een sublieme pass. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Pelotas - Vila da Penha FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Pelotas 57%, Vila da Penha FC 43%.
Grêmio Pelotas - Vila da Penha FC 0:1

59e minuut.
Nem kopt de bal weg. Klungelig pakt Possobom de bal. Pedreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom onderschept slim de pass. Possobom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Perninha verovert de bal door een tackle van achteren. Vega rent richting de bal. Vega passt de bal in één keer door. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Garcia met een snelle inworp. Perninha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perninha met een sublieme pass. Vital geeft een hoge lob. Perez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Pelotas 41%, Vila da Penha FC 59%.
Grêmio Pelotas - Vila da Penha FC 0:1