Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
✰ Chelsea Football Club ✰ Rio de Janeiro Atlético Clube
Padrão Chelsea Tactiek 442
67% Balbezit 33%
27% Spel op eigen helft 73%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
very good Passen poor
excellent Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Garpozis met een sublieme pass. Rice rent richting de bal. Rice passt de bal zonder na te denken. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Garpozis passt de bal met de wreef. Rice is nu in balbezit. Rice met een sublieme pass. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Garpozis passt de bal zonder na te denken. Rice is nu in balbezit. Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rice geeft de bal voor. Garpozis rent richting de bal. Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Garpozis rent richting de bal. Garpozis passt de bal met de wreef. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Concha geeft een lange en hoge pass. Polidoro heeft problemen om de bal te vangen. Polidoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Garpozis de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 1:0

15e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice met een sublieme pass. Pinga is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Concha speelt de bal door. Rice speelt de bal door. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pistola rent richting de bal. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice met een sublieme pass. Garpozis rent richting de bal. Garpozis schiet op doel. Righetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 2:0

25e minuut.
Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek geeft een lange en hoge pass. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 3:0

30e minuut.
Garpozis passt de bal met de wreef. Rice rent richting de bal. Rice passt de bal in één keer door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal zonder na te denken. Concha speelt de bal door. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 4:0

37e minuut.
Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Garpozis rent richting de bal. Garpozis schiet op doel. Righetto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 5:0

42e minuut.
Apreotesei met een snelle inworp. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal in één keer door. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Righetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 6:0

44e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft een hoge lob. Polidoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinga de bal. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 27%, Rio de Janeiro Atlético Clube 73%.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 7:0

46e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Polidoro rent richting de bal. Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha passt de bal in één keer door. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quaresma de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 8:0

53e minuut.
Klungelig pakt Concha de bal. Concha speelt de bal door. Rice probeert naar een medespeler te passen. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 9:0

57e minuut.
Polidoro met een sublieme pass. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Righetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De Bato rent richting de bal. De Bato passt de bal in één keer door. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Pinga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garpozis is nu in balbezit. Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Righetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 10:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Righetto trapt de bal weg van het doel. Polidoro kopt de bal weg. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 11:0

71e minuut.
Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Concha rent richting de bal. Concha passt de bal zonder na te denken. Garpozis rent richting de bal. Garpozis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 12:0

73e minuut.
Chulapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rice is nu in balbezit. Rice geeft de bal voor. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Garpozis de bal. Quaresma rent richting de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel. Righetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 13:0

79e minuut.
Rice onderschept slim de pass. Rice probeert naar een medespeler te passen. Concha speelt de bal door. Garpozis heeft problemen om de bal te vangen. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rice probeert naar een medespeler te passen. Polidoro rent richting de bal. Polidoro passt de bal met de wreef. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Concha de bal. Concha probeert naar een medespeler te passen. Rice met een sublieme pass. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Concha passt de bal in één keer door. Polidoro rent richting de bal. Polidoro speelt de bal door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola geeft een lange en hoge pass. Polidoro rent richting de bal. Polidoro geeft de bal voor. Garpozis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 27%, Rio de Janeiro Atlético Clube 73%.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Rio de Janeiro Atlético Clube 14:0