Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portinari Football Arte Rio de Janeiro Atlético Clube
dois X dois Tactiek 442
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Boa is nu in balbezit. Boa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Ambrosio is nu in balbezit. Boa is nu in balbezit. Boa geeft een lange en hoge pass. Naryshkin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Naryshkin passt de bal zonder na te denken. Boa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fetiveau speelt de bal door. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles passt de bal zonder na te denken. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Righetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pistola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fetiveau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft de bal voor. Righetto bokst de bal weg. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 1:0

19e minuut.
Madera is nu in balbezit. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 2:0

35e minuut.
Uchoa is nu in balbezit. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti passt de bal in één keer door. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fetiveau onderschept slim de pass. Fetiveau speelt de bal door. Poioco rent richting de bal. Poioco geeft een hoge lob. Boa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Naryshkin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. Madera kopt de bal weg. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 3:0

44e minuut.
Inworp. Waele met een snelle inworp. Fetiveau rent richting de bal. Fetiveau geeft de bal voor. Naryshkin springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 28%, Rio de Janeiro Atlético Clube 72%.
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 3:0

48e minuut.
Chulapa passt de bal zonder na te denken. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvijer geeft de bal voor. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin draait met de bal, schiet en ... Righetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 4:0

49e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco met een sublieme pass. Boa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Császi geeft een hoge lob. Pedretti kopt de bal weg. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 5:0

57e minuut.
Waele is nu in balbezit. Waele passt de bal met de wreef. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Righetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 6:0

59e minuut.
Madera kan de bal niet met de borst controleren. Madera probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 7:0

69e minuut.
Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti geeft een hoge lob. Quaresma heeft problemen om de bal te vangen. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zvijer geeft een hoge lob. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco geeft de bal voor. Boa is nu in balbezit. Boa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pedretti passt de bal zonder na te denken. Pinga is nu in balbezit. Boa verovert de bal door een tackle van achteren. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 8:0

80e minuut.
Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Ndecky geeft een lange en hoge pass. Romero controleert de bal met de borst. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 9:0

83e minuut.
Pinga met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti speelt de bal door. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 10:0

85e minuut.
Righetto speelt de bal door. Fetiveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau met een sublieme pass. Naryshkin heeft problemen om de bal te vangen. Naryshkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 11:0

89e minuut.
Dutra passt de bal zonder na te denken. Fetiveau rent richting de bal. Fetiveau met een sublieme pass. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 25%, Rio de Janeiro Atlético Clube 75%.
Portinari Football Arte - Rio de Janeiro Atlético Clube 11:0