Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luxemburgo FC ✰ Chelsea Football Club ✰
Normal Tactiek Padrão Chelsea
30% Balbezit 70%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Rice speelt de bal door. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garpozis de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met de inworp. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis schiet op doel. Marreco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:1

8e minuut.
Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro geeft een hoge lob. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Perrotta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:2

10e minuut.
Garpozis schiet op doel. Yamashita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rice geeft een lange en hoge pass. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Rossi rent richting de bal. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garpozis de bal. Garpozis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Polidoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Yamashita de bal. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:3

18e minuut.
Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal in één keer door. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Concha passt de bal in één keer door. Garpozis is nu in balbezit. Pressato is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:4

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met de inworp. Concha probeert naar een medespeler te passen. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:5

29e minuut.
Polidoro rent richting de bal. Ameli is nu in balbezit. Met opzet legt Polidoro zijn tegenspeler op de grond. Polidoro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garpozis de bal. Pressato is nu in balbezit. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pressato rent richting de bal. Rice is nu in balbezit. Rice geeft een hoge lob. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro onderschept slim de pass. Polidoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Garpozis de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De Bato probeert naar een medespeler te passen. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha probeert naar een medespeler te passen. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pressato rent richting de bal. Garpozis is nu in balbezit. Ameli is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rice passt de bal in één keer door. Polidoro speelt de bal door. Rice speelt de bal door. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 83%, ✰ Chelsea Football Club ✰ 17%.
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:5

46e minuut.
Pedras haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak met een sublieme pass. Polidoro kopt de bal weg. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Concha met een sublieme pass. Rice speelt de bal door. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:6

53e minuut.
Concha passt de bal zonder na te denken. Ameli is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis schiet op doel. Marreco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:7

57e minuut.
Apreotesei met een sublieme pass. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal met de wreef. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De Bato verovert de bal door een tackle van achteren. De Bato geeft de bal voor. Klungelig pakt Rossi de bal. Rice is nu in balbezit. Rice geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Polidoro rent richting de bal. Polidoro passt de bal met de wreef. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Pressato probeert de bal aan de voet te houden. Marreco bokst de bal weg.

70e minuut.
Rice passt de bal zonder na te denken. De Bato bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bato speelt de bal door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Papel rent richting de bal. De Bato onderschept slim de pass. De Bato met een sublieme pass. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Concha onderschept slim de pass. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice passt de bal met de wreef. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De Bato heeft problemen om de bal te vangen. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bato onderschept slim de pass. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Rice passt de bal met de wreef. Garpozis rent richting de bal. Pita is nu in balbezit. Garpozis rent richting de bal. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Garpozis de bal. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:8

85e minuut.
Polidoro speelt de bal door. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis rent richting de bal. Garpozis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Perrotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rice zal de hoekschop nemen. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polidoro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garpozis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 83%, ✰ Chelsea Football Club ✰ 17%.
Luxemburgo FC - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:8