Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Mogi Mirim
Cuia Tactiek Sapão
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 46.2
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Peixe verovert de bal door een tackle van achteren. Peixe geeft een lange en hoge pass. Noworyta speelt de bal door. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. Prazeres bokst de bal weg. Eskelinen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gárdos geeft een hoge lob. Aleluia rent richting de bal. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. van Hofwegen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cox draait met de bal, schiet en ... van Hofwegen met een sublieme pass. Noworyta kopt de bal weg. Klungelig pakt Alves Félix de bal. Alves Félix passt de bal met de wreef. Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Granjeiro geeft de bal voor. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix speelt de bal door. Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Abrante verovert de bal door een tackle van achteren. Abrante geeft een lange en hoge pass. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:1

40e minuut.
Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante verovert de bal door een tackle van achteren. Abrante speelt de bal door. Klungelig pakt Cox de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Laddach geeft een hoge lob. Inworp. Noworyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 54%, Mogi Mirim 46%.
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:1

51e minuut.
Marcenaro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixe rent richting de bal. Peixe passt de bal zonder na te denken. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:2

55e minuut.
Mangueira probeert naar een medespeler te passen. Schupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schupfer passt de bal in één keer door. Peixe is nu in balbezit. Peixe schiet op doel. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcenaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:3

56e minuut.
Veenstra met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Schupfer maakt een afschuwelijke overtreding. Schupfer krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Peixe rent richting de bal. Peixe passt de bal met de wreef. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:4

69e minuut.
Aleluia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixe geeft de bal voor. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Schupfer onderschept slim de pass. Aleluia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gagl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gárdos rent richting de bal. Granjeiro onderschept slim de pass. Granjeiro probeert naar een medespeler te passen. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Marcenaro verovert de bal door een tackle van achteren. Marcenaro kan de bal niet met de borst controleren. Laddach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laddach krijgt een gele kaart. Marcenaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schupfer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft de bal voor. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 54%, Mogi Mirim 46%.
Fluminense-PET - Mogi Mirim 0:5