Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube BotafogoBelo
442 Básica Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen geeft een hoge lob. Słonimski controleert de bal met de borst. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Vila de bal. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Akata rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski passt de bal in één keer door. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wałdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Wałdoch met een sublieme pass. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki heeft problemen om de bal te vangen. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 0:1

15e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft de bal voor. Anfang rent richting de bal. Anfang draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 1:1

16e minuut.
Akata is nu in balbezit. Cichacki onderschept slim de pass. Cichacki speelt de bal door. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Hamarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamarat met een sublieme pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski passt de bal met de wreef. Daar is Anfang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cichacki met een sublieme pass. Laiolo is nu in balbezit. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang schiet op doel. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 2:1

32e minuut.
Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen passt de bal in één keer door. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 2:2

34e minuut.
Tianno speelt de bal door. Anfang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akata. Akata krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hamarat is nu in balbezit. Hamarat probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:2

42e minuut.
Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki begaat een overtreding. Deltgen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laiolo met een snel genomen vrije trap. Blokker rent richting de bal. Blokker speelt de bal door. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Merѕon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 48%, BotafogoBelo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:3

49e minuut.
Hamarat rent richting de bal. Blokker onderschept slim de pass. Blokker met een sublieme pass. Karaj rent richting de bal. Karaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Ostroga is nu in balbezit. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:4

56e minuut.
Nauwelaerts passt de bal zonder na te denken. Ostroga heeft problemen om de bal te vangen. Ostroga passt de bal in één keer door. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Akata rent richting de bal. Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen passt de bal met de wreef. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... Merѕon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:5

74e minuut.
Daar is Akata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akata geeft de bal voor. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... Merѕon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:6

82e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Laiolo is nu in balbezit. Laiolo geeft de bal voor. Wałdoch kopt de bal weg. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Merѕon met een sublieme pass. Akata kopt de bal weg. Daar is Słonimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj verovert de bal door een tackle van achteren. Karaj schiet op doel. Merѕon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 60%, BotafogoBelo 40%.
Dindin Futebol Clube - BotafogoBelo 3:7