Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flusão 2024 VVV MB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Gonçalves onderschept slim de pass. Valadares onderschept slim de pass. Valadares geeft een lange en hoge pass. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Valadares geeft een lange en hoge pass. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Relvas passt de bal met de wreef. Marília is nu in balbezit. Pannunzio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pannunzio krijgt een gele kaart. Marília raakt geblesseerd tijdens het duel. Marília met een snel genomen vrije trap. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - VVV MB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 77%, VVV MB 23%.
flusão 2024 - VVV MB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 45%, VVV MB 55%.
flusão 2024 - VVV MB 0:1