Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo Mogi Mirim
Attack Tactiek Sapão
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


18e minuut.
Blokker is nu in balbezit. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä passt de bal zonder na te denken. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lähteenperä met een sublieme pass. Flausino probeert naar een medespeler te passen. Blokker kan de bal niet met de borst controleren. Covoni rent richting de bal. Covoni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Akata speelt de bal door. Klungelig pakt Nonato de bal. Nonato passt de bal zonder na te denken. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Flausino bokst de bal weg.

39e minuut.
Ostroga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcenaro is nu in balbezit. Met opzet legt Akata zijn tegenspeler op de grond. Akata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Covoni passt de bal in één keer door. Noworyta speelt de bal door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Mogi Mirim 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 58%, Mogi Mirim 42%.
BotafogoBelo - Mogi Mirim 0:1

51e minuut.
Šinik met een sublieme pass. Länsimäki heeft problemen om de bal te vangen. Nonato speelt de bal door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta speelt de bal door. Klungelig pakt Marcenaro de bal. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nonato passt de bal in één keer door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcenaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lähteenperä legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Covoni probeert naar een medespeler te passen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Flausino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Granjeiro met een snelle inworp. Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro schiet op doel. Chadli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Covoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marcenaro rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Noworyta probeert de bal met de borst te controleren. Noworyta passt de bal in één keer door. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro schiet op doel. Chadli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ostroga speelt de bal door. Šinik rent richting de bal. Met opzet legt Granjeiro zijn tegenspeler op de grond. Granjeiro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dumitriu met een sublieme pass. Blokker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covoni. Covoni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ostroga kopt de bal weg. Šinik rent richting de bal. Šinik met een sublieme pass. Karaj is nu in balbezit. Karaj schiet op doel. van Hofwegen bokst de bal weg. Länsimäki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 55%, Mogi Mirim 45%.
BotafogoBelo - Mogi Mirim 0:1