Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogi Mirim Dindin Futebol Clube
Sapão Tactiek 442 Básica
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 44.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Covoni met een snelle inworp. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lähteenperä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcenaro neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 1:0

4e minuut.
Alves Félix geeft de bal voor. Klungelig pakt Lähteenperä de bal. Zeleník verovert de bal door een tackle van achteren. Marcenaro onderschept slim de pass. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 2:0

14e minuut.
Zeleník onderschept slim de pass. Covoni onderschept slim de pass. Covoni geeft een lange en hoge pass. Alves Félix maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alves Félix geeft een hoge lob. Merѕon probeert naar een medespeler te passen. Cichacki kopt de bal weg. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ... van Hofwegen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Noworyta geeft de bal voor. Lähteenperä kopt de bal weg. Noworyta speelt de bal door. Alves Félix heeft problemen om de bal te vangen. Alves Félix schiet op doel. Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Schupfer probeert de bal met de borst te controleren. Cichacki probeert naar een medespeler te passen. Românaş rent richting de bal. Anfang onderschept slim de pass. Anfang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Anfang geeft een lange en hoge pass. Hamarat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamarat passt de bal met de wreef. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Abrante geeft een lange en hoge pass. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski begaat een overtreding. Słonimski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Covoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeleník de bal. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 3:0

38e minuut.
Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lähteenperä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schupfer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcenaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 4:0

41e minuut.
Schupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schupfer passt de bal zonder na te denken. Zeleník bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alves Félix rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granjeiro. Granjeiro krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal zonder na te denken. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 40%, Dindin Futebol Clube 60%.
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 4:1

47e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Covoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Noworyta speelt de bal door. Schupfer is nu in balbezit. Schupfer geeft een hoge lob. Marcenaro springt en kopt de bal. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 5:1

51e minuut.
Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta passt de bal met de wreef. Marcenaro is nu in balbezit. Alves Félix rent richting de bal. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Marcenaro rent richting de bal. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski geeft een lange en hoge pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 5:2

58e minuut.
Marcenaro is nu in balbezit. Alves Félix is nu in balbezit. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Covoni probeert naar een medespeler te passen. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix schiet op doel. Merѕon bokst de bal weg. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 6:2

67e minuut.
Noworyta met een sublieme pass. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix geeft een lange en hoge pass. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 7:2

68e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Anfang heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski is nu in balbezit. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... van Hofwegen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Granjeiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Słonimski de bal. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro schiet op doel. Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 8:2

72e minuut.
Merѕon met een harde bal richting middenveld. Covoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeleník de bal. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lähteenperä verovert de bal door een tackle van achteren. Lähteenperä passt de bal met de wreef. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alves Félix speelt de bal door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeleník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zeleník krijgt een gele kaart. Marcenaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lähteenperä neemt de penalty, wat een uithaal! Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 9:2

80e minuut.
Alves Félix geeft de bal voor. Lähteenperä is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van da Vila. Lähteenperä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schupfer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä passt de bal met de wreef. Noworyta met een sublieme pass. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro schiet op doel. Merѕon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alves Félix rent richting de bal. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 35%, Dindin Futebol Clube 65%.
Mogi Mirim - Dindin Futebol Clube 10:2