Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR redfox
4-3-3 DefesaAlta Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Mourão rent richting de bal. Špegar verovert de bal door een tackle van achteren. Špegar speelt de bal door. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - redfox 1:0

17e minuut.
Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão rent richting de bal. Mourão geeft een lange en hoge pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Limonada geeft de bal voor. Inworp. Peladeiro met een snelle inworp. Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Poeta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trindade komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Peladeiro met de inworp. Teodoro rent richting de bal. Limonada maakt een afschuwelijke overtreding. Teodoro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Špegar passt de bal zonder na te denken. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz geeft de bal voor. Špegar is nu in balbezit. Špegar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 28%, redfox 72%.
Grêmio FBPR - redfox 1:0

46e minuut.
Daar is Parragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parragi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trindade de bal. Špegar is nu in balbezit. Špegar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Špegar rent richting de bal. Špegar passt de bal zonder na te denken. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. Baiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - redfox 2:0

53e minuut.
Macedo speelt de bal door. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bankowicz de bal. Bankowicz geeft een hoge lob. Baiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Becker is nu in balbezit. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea geeft een hoge lob. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - redfox 3:0

69e minuut.
Bankowicz passt de bal met de wreef. Špegar is nu in balbezit. Špegar passt de bal met de wreef. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - redfox 4:0

79e minuut.
Mourão onderschept slim de pass. Mourão met een sublieme pass. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Špegar verovert de bal door een tackle van achteren. Špegar met een sublieme pass. Baiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 16%, redfox 84%.
Grêmio FBPR - redfox 4:0