Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flusão 2024 Ceará SC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Gonçalves probeert de bal aan de voet te houden. Pannunzio is nu in balbezit. Menegardo is nu in balbezit. Pannunzio verovert de bal door een tackle van achteren. Pannunzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonçalves verovert de bal door een tackle van achteren. Gonçalves passt de bal zonder na te denken. Pannunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannunzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito is nu in balbezit. Pancinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pancinha krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonçalves is nu in balbezit. Pannunzio rent richting de bal. Gonçalves is nu in balbezit. Gonçalves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gonçalves kopt de bal weg. Piaçava geeft een hoge lob. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Ceará SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 34%, Ceará SC 66%.
flusão 2024 - Ceará SC 0:1

81e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Relvas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Petardo passt de bal in één keer door. Gonçalves rent richting de bal. Shogun rent richting de bal. Gonçalves onderschept slim de pass. Gonçalves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 61%, Ceará SC 39%.
flusão 2024 - Ceará SC 0:1