Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Mogi Mirim
4-3-3 DefesaAlta Tactiek Sapão
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Pavošević trapt de bal weg. Klungelig pakt Limonada de bal. Covoni speelt de bal door. Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Lähteenperä rent richting de bal. Schupfer rent richting de bal. Schupfer met een sublieme pass. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Limonada geeft een hoge lob. Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta met een sublieme pass. Alves Félix rent richting de bal. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pavošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert da Silva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:1

10e minuut.
Schupfer rent richting de bal. Schupfer met een sublieme pass. Krogmann is nu in balbezit. Lähteenperä onderschept slim de pass. Lähteenperä schiet op doel. Pavošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:2

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pavošević niet meer kan verder spelen. Peladeiro komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Covoni met een sublieme pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä verovert de bal door een tackle van achteren. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ... Peladeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alves Félix rent richting de bal. Alves Félix geeft een lange en hoge pass. Krogmann heeft problemen om de bal te vangen. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
da Silva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noworyta met een snelle inworp. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Källqvist trapt de bal weg van het doel. Noworyta kopt de bal weg. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lähteenperä is nu in balbezit. Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva maakt een afschuwelijke overtreding. da Silva krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lähteenperä geeft een hoge lob. Alves Félix controleert de bal met de borst. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Peladeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:3

26e minuut.
Alves Félix onderschept slim de pass. Alves Félix geeft een hoge lob. Schupfer rent richting de bal. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covoni met de inworp. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Krogmann de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Covoni geeft een hoge lob. Källqvist kopt de bal weg. Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Alves Félix heeft problemen om de bal te vangen. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lähteenperä de bal. Covoni rent richting de bal. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Marcenaro rent richting de bal. Krogmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcenaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Krogmann met een sublieme pass. Marcenaro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Peladeiro bokst de bal weg.

35e minuut.
da Silva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covoni met een snelle inworp. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Alves Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves Félix geeft een hoge lob. Schupfer speelt de bal door. Lähteenperä controleert de bal met de borst. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 86%, Mogi Mirim 14%.
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:4

47e minuut.
da Silva passt de bal in één keer door. Krogmann is nu in balbezit. Argel heeft problemen om de bal te vangen. Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:5

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buzea stond buitenspel. Covoni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcenaro rent richting de bal. Klungelig pakt Marcenaro de bal. Marcenaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:6

61e minuut.
Schupfer verovert de bal door een tackle van achteren. Schupfer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parragi de bal. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Noworyta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mourão. Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta met een snel genomen vrije trap. Lähteenperä krijgt zijn hoofd ertegen. Peladeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:7

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covoni met een snelle inworp. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ... Parragi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:8

79e minuut.
Parragi geeft de bal voor. Lähteenperä kopt de bal weg. Daar is Marcenaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:9

87e minuut.
Medaglia geeft de bal voor. Noworyta kopt de bal weg. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro schiet op doel. Peladeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:10

89e minuut.
Lähteenperä passt de bal zonder na te denken. Covoni is nu in balbezit. Covoni speelt de bal door. Klungelig pakt Marcenaro de bal. Marcenaro schiet op doel. Peladeiro bokst de bal weg. Alves Félix heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:11

90e minuut.
Källqvist geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noworyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 74%, Mogi Mirim 26%.
Grêmio FBPR - Mogi Mirim 0:11