Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caiapônia FC Fluminense-PET
Normal Tactiek Cuia
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 42
weak Schieten formidable
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdos met een sublieme pass. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:1

9e minuut.
Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra speelt de bal door. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Rybár geeft een hoge lob. Pirueta is nu in balbezit. Pedroso onderschept slim de pass. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Gadelha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:2

13e minuut.
Inworp. Chmielniak met een snelle inworp. Rybár speelt de bal door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gárdos de bal. Gárdos passt de bal met de wreef. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:3

16e minuut.
Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak met een sublieme pass. Veenstra geeft een lange en hoge pass. Sobral heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos rent richting de bal. Gadelha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadelha met een sublieme pass. Veenstra kopt de bal weg. Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:4

21e minuut.
Rybár met een sublieme pass. Klungelig pakt Gárdos de bal. Gárdos speelt de bal door. Rybár rent richting de bal. Rybár geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Veenstra speelt de bal door. Rybár rent richting de bal. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gárdos kopt de bal weg. Pirueta heeft problemen om de bal te vangen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:5

26e minuut.
Gárdos kopt de bal weg. Pedroso probeert de bal aan de voet te houden. Peito de Aço is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Brocador de bal. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra geeft een lange en hoge pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mangueira speelt de bal door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso passt de bal zonder na te denken. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eskelinen met een sublieme pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra speelt de bal door. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Gadelha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rybár onderschept slim de pass. Rybár passt de bal met de wreef. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Gadelha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:7

33e minuut.
Querubim passt de bal met de wreef. Brocador is nu in balbezit. Pedroso onderschept slim de pass. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:8

36e minuut.
Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pirueta de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel. Gadelha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:9

37e minuut.
Chmielniak speelt de bal door. Pedroso is nu in balbezit. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:10

39e minuut.
Gárdos passt de bal zonder na te denken. Rybár rent richting de bal. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Gadelha bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Pedroso de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pedroso de bal. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Gadelha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:11

42e minuut.
Gárdos verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdos met een sublieme pass. Pedroso is nu in balbezit. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Pirueta rent richting de bal. Pedroso onderschept slim de pass. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Gadelha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caiapônia FC 88%, Fluminense-PET 12%.
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:12

48e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Pedroso passt de bal in één keer door. Gárdos speelt de bal door. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gagl is nu in balbezit. Gagl geeft de bal voor. Pedroso kopt de bal weg. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos schiet op doel. Gadelha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:13

53e minuut.
Gárdos is nu in balbezit. Gárdos geeft een hoge lob. Daar is Pirueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:14

54e minuut.
Vercilo met een sublieme pass. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim passt de bal met de wreef. Cox rent richting de bal. Cox schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brocador is nu in balbezit. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:15

62e minuut.
Pedroso rent richting de bal. Pedroso passt de bal in één keer door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... Gadelha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:16

63e minuut.
Veenstra met een sublieme pass. Pedroso rent richting de bal. Pedroso passt de bal in één keer door. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Gadelha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rybár passt de bal met de wreef. Cox rent richting de bal. Cox passt de bal zonder na te denken. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos draait met de bal, schiet en ... Gadelha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:17

73e minuut.
Sobral rent richting de bal. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso passt de bal met de wreef. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:18

75e minuut.
Veenstra met een sublieme pass. Klungelig pakt Peito de Aço de bal. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. Gadelha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:19

79e minuut.
Cox met een sublieme pass. Gárdos rent richting de bal. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Peito de Aço is nu in balbezit. Rybár verovert de bal door een tackle van achteren. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caiapônia FC 84%, Fluminense-PET 16%.
Caiapônia FC - Fluminense-PET 0:20