Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo VVV MB
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 15.1
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Leite rent richting de bal. Leite geeft de bal voor. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap. Borges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 1:0

5e minuut.
Länsimäki rent richting de bal. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 2:0

6e minuut.
Länsimäki probeert de bal met de borst te controleren. Viola geeft een hoge lob. Vilar kopt de bal weg. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 3:0

8e minuut.
Klungelig pakt Valadares de bal. Šinik verovert de bal door een tackle van achteren. Šinik geeft een hoge lob. Karaj springt en kopt de bal. Borges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 4:0

10e minuut.
Ostroga verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroga met een sublieme pass. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 5:0

12e minuut.
Inworp. Blokker met de inworp. Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen geeft de bal voor. Länsimäki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 6:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blokker met een snelle inworp. Deltgen rent richting de bal. Deltgen geeft een hoge lob. Länsimäki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 7:0

24e minuut.
Vilar passt de bal in één keer door. Samarone is nu in balbezit. Samarone passt de bal in één keer door. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Šinik is nu in balbezit. Šinik passt de bal in één keer door. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki passt de bal met de wreef. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga rent richting de bal. Ostroga haalt uit met een fantastische trap. Borges bokst de bal weg. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ostroga is nu in balbezit. Valadares is nu in balbezit. Länsimäki rent richting de bal. Karaj is nu in balbezit. Karaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 8:0

36e minuut.
Leite onderschept slim de pass. Brocador is nu in balbezit. Leite onderschept slim de pass. Leite geeft een lange en hoge pass. Karaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Länsimäki rent richting de bal. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj passt de bal zonder na te denken. Šinik is nu in balbezit. Šinik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Karaj passt de bal met de wreef. Ostroga is nu in balbezit. Ostroga passt de bal in één keer door. Länsimäki heeft problemen om de bal te vangen. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 19%, VVV MB 81%.
BotafogoBelo - VVV MB 9:0

48e minuut.
Samarone rent richting de bal. Ostroga onderschept slim de pass. Ostroga passt de bal zonder na te denken. Karaj rent richting de bal. Karaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Brocador kopt de bal weg. Ostroga met een sublieme pass. Daar is Karaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 10:0

55e minuut.
Klungelig pakt Viola de bal. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga passt de bal in één keer door. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 11:0

61e minuut.
Deltgen passt de bal met de wreef. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki met een sublieme pass. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ximenes speelt de bal door. Ostroga probeert de bal met de borst te controleren. Valadares begaat een overtreding. Valadares krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Šinik de bal. Šinik met een sublieme pass. Länsimäki heeft problemen om de bal te vangen. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 12:0

69e minuut.
Vilar passt de bal in één keer door. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen onderschept slim de pass. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leite speelt de bal door. Šinik probeert naar een medespeler te passen. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... Borges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 13:0

80e minuut.
Marília is nu in balbezit. Šinik onderschept slim de pass. Šinik probeert naar een medespeler te passen. Karaj is nu in balbezit. Karaj schiet op doel. Borges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki schiet op doel. Borges maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Blokker kopt de bal weg. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Deltgen passt de bal met de wreef. Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blokker geeft een lange en hoge pass. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 25%, VVV MB 75%.
BotafogoBelo - VVV MB 14:0