Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.15
  • Stadion: Ceará SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2506
Ceará SC TermoPlay FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Klungelig pakt Shogun de bal. Paulada verovert de bal door een tackle van achteren. Paulada passt de bal met de wreef. Cearense rent richting de bal. Cearense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. Sacramento onderschept slim de pass. Sacramento passt de bal in één keer door. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yamada rent richting de bal. Yamada geeft een lange en hoge pass. Bragança kopt de bal weg. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Piaçava is nu in balbezit. Pompeu met een sublieme pass. Shogun rent richting de bal. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - TermoPlay FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 69%, TermoPlay FC 31%.
Ceará SC - TermoPlay FC 0:1

55e minuut.
Tupãzinho met de inworp. Pompeu rent richting de bal. Pompeu probeert naar een medespeler te passen. Tupãzinho rent richting de bal. Tupãzinho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Portela heeft problemen om de bal te vangen. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - TermoPlay FC 0:2

60e minuut.
Rampellotto trapt de bal weg van het doel. Piaçava kan de bal niet met de borst controleren. Aranha begaat een overtreding. Piaçava raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu probeert naar een medespeler te passen. Menegardo rent richting de bal. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Padilha passt de bal in één keer door. Piaçava rent richting de bal. Paulada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paulada naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Inworp. Sacramento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acerola kan de bal niet met de borst controleren. Acerola draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - TermoPlay FC 1:2

82e minuut.
Pompeu met een sublieme pass. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun is nu in balbezit. Cearense onderschept slim de pass. Cearense draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - TermoPlay FC 1:3

84e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Cearense is nu in balbezit. Acerola begaat een overtreding. Acerola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 62%, TermoPlay FC 38%.
Ceará SC - TermoPlay FC 1:3