Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube Carrapatos F.C
Evgeny2 Tactiek cfc 3
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Lân de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Rosendo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szklanka onderschept slim de pass. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal met de wreef. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ngọc Lân passt de bal in één keer door. Rosendo is nu in balbezit. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:1

9e minuut.
Ngọc Lân met een sublieme pass. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo geeft een hoge lob. Accioly rent richting de bal. Accioly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Accioly passt de bal in één keer door. Guerreiro is nu in balbezit. Tanno maakt een afschuwelijke overtreding. Tanno krijgt een gele kaart. Guerreiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kabát neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sallay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Richter rent richting de bal. Accioly onderschept slim de pass. Dodrescu met een sublieme pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bonfante is nu in balbezit. Bonfante geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richter met een snelle inworp. Impoco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kabát speelt de bal door. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro geeft een hoge lob. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Sallay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Accioly passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. Utkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sallay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:2

37e minuut.
Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly passt de bal met de wreef. Kabát rent richting de bal. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szklanka kopt de bal weg. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ngọc Lân rent richting de bal. Kabát onderschept slim de pass. Kabát speelt de bal door. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Sallay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 77%, Carrapatos F.C 23%.
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:3

52e minuut.
Scott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rezoagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabát rent richting de bal. Kabát geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sallay met een sublieme pass. Rezoagli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanno. Rezoagli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rezoagli kan niet meer verder spelen. Kačírek komt het veld opgelopen. Szklanka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Tanno de bal onder controle te krijgen. Kačírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačírek passt de bal zonder na te denken. Accioly is nu in balbezit. Accioly geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Impoco met een sublieme pass. Kačírek rent richting de bal. Kačírek passt de bal met de wreef. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:4

76e minuut.
Kačírek rent richting de bal. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačírek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kačírek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro geeft een hoge lob. Accioly is nu in balbezit. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Impoco is nu in balbezit. Faveri onderschept slim de pass. Faveri met een sublieme pass. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro geeft een hoge lob. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guerreiro neemt de hoekschop. Palarz krijgt zijn hoofd ertegen. Sallay bokst de bal weg. Utkan heeft problemen om de bal te vangen. Accioly rent richting de bal. Accioly schiet op doel. Utkan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 75%, Carrapatos F.C 25%.
Crato Esporte Clube - Carrapatos F.C 0:5