Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araras Vermelhas FC Real Madrid DK
532 AVB Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


8e minuut.
Toró rent richting de bal. Toró geeft een hoge lob. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ... Caldas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 1:0

20e minuut.
Daar is Quaresma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaresma passt de bal met de wreef. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques geeft een lange en hoge pass. Levy is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 2:0

24e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Gerônimo controleert de bal met de borst. Minarete rent richting de bal. Quaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Quaresma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pressato met de inworp. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal met de wreef. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 40%, Real Madrid DK 60%.
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 2:0

49e minuut.
Levy onderschept slim de pass. Levy probeert naar een medespeler te passen. Andrada is nu in balbezit. Marques onderschept slim de pass. Marques draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Russo onderschept slim de pass. Russo speelt de bal door. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Levy schiet op doel. Caldas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pressato geeft een hoge lob. Patilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Magalhães kan de bal niet met de borst controleren. Magalhães passt de bal met de wreef. Quaresma heeft problemen om de bal te vangen. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques draait met de bal, schiet en ... Caldas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Caldas trapt de bal weg van het doel. Pezzi is nu in balbezit. Russo begaat een overtreding. Pezzi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pezzi kan niet meer verder spelen. Lorenzi komt het veld opgelopen. Gerônimo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado schiet op doel. Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Toró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marques rent richting de bal. Marques geeft de bal voor. Levy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 3:0

72e minuut.
Marques geeft de bal voor. Pressato is nu in balbezit. Pressato passt de bal zonder na te denken. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ... Paal! Caldas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 4:0

77e minuut.
Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quaresma controleert de bal met de borst. Quaresma passt de bal met de wreef. Marques is nu in balbezit. Marques passt de bal zonder na te denken. Caldas bokst de bal weg. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 32%, Real Madrid DK 68%.
Araras Vermelhas FC - Real Madrid DK 5:0