Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: Tomas SP Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1392
Tomas SP bucetinhas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Mosquito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sotero komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Pernambuquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - bucetinhas 0:1

21e minuut.
Relvas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Risadinha de bal. Risadinha met een sublieme pass. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cintra passt de bal in één keer door. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunga rent richting de bal. Pato is nu in balbezit. Pato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sales probeert naar een medespeler te passen. Pato rent richting de bal. Pato met een sublieme pass. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotero met de inworp. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. Yamada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sales krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. Pernambuquinho is nu in balbezit. Risadinha onderschept slim de pass. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - bucetinhas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomas SP 48%, bucetinhas 52%.
Tomas SP - bucetinhas 0:2

49e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Pernambuquinho rent richting de bal. Arriaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arriaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arriaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Pernambuquinho kopt de bal weg. Davila is nu in balbezit. Cintra verovert de bal door een tackle van achteren. Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dunga onderschept slim de pass. Pernambuquinho rent richting de bal. Dunga is nu in balbezit. Dunga draait met de bal, schiet en ... Lopes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - bucetinhas 1:2

76e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Batata bereikt de bal nog maar net als eerste. Batata passt de bal met de wreef. Almeida rent richting de bal. Almeida schiet op doel. Yamada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - bucetinhas 1:3

83e minuut.
Varela controleert de bal met de borst. Davila rent richting de bal. Davila geeft de bal voor. Almeida is nu in balbezit. Almeida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomas SP 41%, bucetinhas 59%.
Tomas SP - bucetinhas 1:3