Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid DK Carrapatos F.C
Normal Tactiek cfc 3
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Szklanka onderschept slim de pass. Gerônimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szklanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kačírek met een snel genomen vrije trap. Palarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Caldas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kačírek is nu in balbezit. Kačírek speelt de bal door. Kabát met een sublieme pass. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro speelt de bal door. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Lombardi de bal. Accioly rent richting de bal. Accioly geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:2

8e minuut.
Accioly probeert naar een medespeler te passen. Kabát is nu in balbezit. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka geeft een hoge lob. Kačírek kopt de bal weg. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro geeft de bal voor. Caldas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Accioly rent richting de bal. Accioly met een sublieme pass. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caldas trapt de bal weg van het doel. Accioly kopt de bal weg. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:3

14e minuut.
Guerreiro speelt de bal door. Minarete is nu in balbezit. Kabát verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:4

19e minuut.
Dodrescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kabát de bal. Kabát passt de bal in één keer door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:5

26e minuut.
Szklanka probeert de bal aan de voet te houden. Faveri rent richting de bal. Faveri probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:6

32e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega geeft de bal voor. Inworp. Guerreiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabát geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Patilha kopt de bal weg. Inworp. Dodrescu met een snelle inworp. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly geeft een lange en hoge pass. Caldas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accioly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerreiro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:7

41e minuut.
Palarz rent richting de bal. Palarz passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid DK 87%, Carrapatos F.C 13%.
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:7

47e minuut.
Patilha kopt de bal weg. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal in één keer door. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kačírek kopt de bal weg. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:8

51e minuut.
Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remanso is nu in balbezit. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz schiet op doel. Caldas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:9

57e minuut.
Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Faveri is nu in balbezit. Faveri passt de bal in één keer door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:10

58e minuut.
Antunes passt de bal in één keer door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:11

60e minuut.
Szklanka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kabát de bal. Kabát speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro is nu in balbezit. Gerônimo begaat een overtreding. Gerônimo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Remanso rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz draait met de bal, schiet en ... Caldas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:12

69e minuut.
Doeltrap. Caldas trapt de bal weg. Faveri kopt de bal weg. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Minarete is nu in balbezit. Faveri onderschept slim de pass. Faveri geeft een lange en hoge pass. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Caldas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:13

73e minuut.
Minarete bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz onderschept slim de pass. Kabát met een sublieme pass. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kačírek geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarete rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szklanka passt de bal met de wreef. Kabát heeft problemen om de bal te vangen. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... Caldas bokst de bal weg. Klungelig pakt Andrada de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:14

82e minuut.
Dodrescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombardi met de inworp. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Kretek met een harde bal richting middenveld. Kabát kopt de bal weg. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Caldas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:15

85e minuut.
Andrada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minarete de bal. Szklanka is nu in balbezit. Kabát is nu in balbezit. Kabát haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bonfante geeft een hoge lob. Inworp. Lombardi met de inworp. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Accioly rent richting de bal. Accioly passt de bal in één keer door. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz schiet op doel. Caldas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid DK 82%, Carrapatos F.C 18%.
Real Madrid DK - Carrapatos F.C 0:16