Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araras Vermelhas FC Crato Esporte Clube
532 AVB Tactiek Evgeny2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Toró rent richting de bal. Toró geeft een lange en hoge pass. Daar is Utkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Giniatas geeft de bal voor. Inworp. Pressato met de inworp. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pimentel speelt de bal door. Daar is Marques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marques speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Sallay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marques is nu in balbezit. Marques schiet op doel. Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaresma rent richting de bal. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo speelt de bal door. Toró is nu in balbezit. Toró geeft de bal voor. Levy maakt een snoekduik en kopt de bal. Sallay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Quaresma speelt de bal door. Marques kan de bal niet met de borst controleren. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Marques schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma passt de bal met de wreef. De bal rolt over de achterlijn. Rosendo met een harde bal richting middenveld. Toró geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Quaresma rent richting de bal. Quaresma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marques de bal. Marques schiet op doel. Scott probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ngọc Lân geeft een lange en hoge pass. Sorriso kopt de bal weg. Klungelig pakt Marques de bal. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. Sallay bokst de bal weg. Daar is Rosendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Scott geeft een hoge lob. Russo kopt de bal weg. Marques is nu in balbezit. Marques schiet op doel. Sallay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Crato Esporte Clube 1:0

34e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio verovert de bal door een tackle van achteren. Patrocínio met een sublieme pass. Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Mong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dutra trapt de bal weg. Quaresma kopt de bal weg. Levy probeert naar een medespeler te passen. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato passt de bal in één keer door. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 35%, Crato Esporte Clube 65%.
Araras Vermelhas FC - Crato Esporte Clube 1:0

46e minuut.
Udrea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas met een sublieme pass. Mong-Mong rent richting de bal. Mong-Mong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter probeert naar een medespeler te passen. Sampaio kan de bal niet met de borst controleren. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Pressato de bal. Patrocínio is nu in balbezit. Patrocínio geeft een hoge lob. Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Mong draait met de bal, schiet en ... Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 44%, Crato Esporte Clube 56%.
Araras Vermelhas FC - Crato Esporte Clube 1:0