Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bucetinhas DINAMOS F.C
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe met een sublieme pass. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe passt de bal in één keer door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila geeft een lange en hoge pass. Braga rent richting de bal. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zanotti met een sublieme pass. Queimado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena onderschept slim de pass. Maizena draait met de bal, schiet en ... Lopes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Zanotti is nu in balbezit. Davila onderschept slim de pass. Pessegueiro met een sublieme pass. Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zago probeert naar een medespeler te passen. Zanotti rent richting de bal. Davila onderschept slim de pass. Maizena verovert de bal door een tackle van achteren. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bucetinhas 66%, DINAMOS F.C 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bucetinhas - DINAMOS F.C 0:0

46e minuut.
Zanotti heeft problemen om de bal te vangen. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zanotti krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pedrera geeft een hoge lob. Relvas rent richting de bal. Relvas geeft de bal voor. Almeida rent richting de bal. Almeida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Queimado geeft de bal voor. Inworp. Sato met de inworp. Zago rent richting de bal. Zago geeft een hoge lob. Lopes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bucetinhas - DINAMOS F.C 0:1

75e minuut.
Pantera controleert de bal met de borst. Pantera geeft een hoge lob. Daar is Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Zago de bal. Salles rent richting de bal. Salles passt de bal met de wreef. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Braga trapt de bal weg van het doel. Davila heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanotti. Davila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Davila kan niet meer verder spelen. Piava komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bucetinhas 53%, DINAMOS F.C 47%.
bucetinhas - DINAMOS F.C 0:1