Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: Tomas SP Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1914
Tomas SP dacal fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 25.7
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Rabeira geeft een hoge lob. Casagrande probeert de bal aan de voet te houden. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - dacal fc 0:1

25e minuut.
Markhus rent richting de bal. Markhus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cintra de bal onder controle te krijgen. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pernambuquinho rent richting de bal. Pernambuquinho speelt de bal door. Prates rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Russo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Galhardo rent richting de bal. Galhardo geeft de bal voor. Batata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markhus is nu in balbezit. Markhus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomas SP 68%, dacal fc 32%.
Tomas SP - dacal fc 0:1

50e minuut.
Domingues geeft een hoge lob. Inworp. Shogun met een snelle inworp. Rabeira rent richting de bal. Rabeira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem passt de bal zonder na te denken. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - dacal fc 0:2

53e minuut.
Porco onderschept slim de pass. Pirata is nu in balbezit. Pirata passt de bal zonder na te denken. Daar is Markhus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco geeft een hoge lob. Pato probeert naar een medespeler te passen. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Batata de bal onder controle te krijgen. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - dacal fc 0:3

69e minuut.
Klungelig pakt Prates de bal. Pirata is nu in balbezit. Pirata speelt de bal door. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cintra heeft problemen om de bal te vangen. Rabeira is nu in balbezit. Rabeira met een sublieme pass. Markhus rent richting de bal. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomas SP - dacal fc 0:4

89e minuut.
Dunga is nu in balbezit. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Pepper heeft problemen om de bal te vangen. Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomas SP 54%, dacal fc 46%.
Tomas SP - dacal fc 0:4