Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube Real Madrid DK
Evgeny2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Mackeliūnas de bal. Antunes rent richting de bal. Plutão met een sublieme pass. Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 1:0

7e minuut.
Daar is Impoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal zonder na te denken. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vega is nu in balbezit. Mackeliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Mackeliūnas speelt de bal door. Sy rent richting de bal. Sy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Plutão met de inworp. Impoco controleert de bal met de borst. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco onderschept slim de pass. Impoco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sy rent richting de bal. Sy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrada de bal. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Plutão met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal met de wreef. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Caldas trapt de bal weg. Impoco kopt de bal weg. Sy is nu in balbezit. Sy geeft een hoge lob. Mackeliūnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 35%, Real Madrid DK 65%.
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 1:0

48e minuut.
Tanno is nu in balbezit. Sy is nu in balbezit. Remanso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Remanso krijgt een gele kaart. Sy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mackeliūnas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Caldas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 2:0

58e minuut.
Tanno probeert naar een medespeler te passen. Sy heeft problemen om de bal te vangen. Sy geeft de bal voor. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Utkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorenzi rent richting de bal. Utkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utkan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco geeft een lange en hoge pass. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Mackeliūnas is nu in balbezit. Mackeliūnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 3:0

68e minuut.
Lombardi is nu in balbezit. Tanno speelt de bal door. Ngọc Lân probeert de bal met de borst te controleren. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sy is nu in balbezit. Sy schiet op doel. Remanso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas schiet op doel. Caldas bokst de bal weg. Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 4:0

76e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco probeert naar een medespeler te passen. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas schiet op doel. Caldas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plutão neemt de hoekschop. Impoco geeft een lange en hoge pass. Mackeliūnas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Impoco met een sublieme pass. Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 5:0

87e minuut.
Gerônimo probeert naar een medespeler te passen. Tanno is nu in balbezit. Tanno geeft de bal voor. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 41%, Real Madrid DK 59%.
Crato Esporte Clube - Real Madrid DK 5:0