Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C Araras Vermelhas FC
cfc 3 Tactiek 532 AVB
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 26.5
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen average


15e minuut.
Quaresma is nu in balbezit. Quaresma speelt de bal door. Kabát speelt de bal door. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 1:0

27e minuut.
Rezoagli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Russo de bal onder controle te krijgen. Accioly met een sublieme pass. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dodrescu kopt de bal weg. Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabát is nu in balbezit. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 31%, Araras Vermelhas FC 69%.
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 1:0

48e minuut.
Palarz met een sublieme pass. Sampaio is nu in balbezit. Sampaio passt de bal zonder na te denken. Daar is Guerreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Szklanka passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Pimentel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 2:0

56e minuut.
Szklanka is nu in balbezit. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Roma is nu in balbezit. Palarz onderschept slim de pass. Palarz schiet op doel. Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pimentel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 3:0

59e minuut.
Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfante onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutra. Dutra krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Russo rent richting de bal. Kabát onderschept slim de pass. Kabát speelt de bal door. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 4:0

61e minuut.
Accioly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szklanka rent richting de bal. Dutra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szklanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 5:0

62e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli geeft de bal voor. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pimentel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kabát rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Szklanka rent richting de bal. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sampaio. Kabát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szklanka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 6:0

77e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Kabát is nu in balbezit. Kabát probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dutra is nu in balbezit. Kabát onderschept slim de pass. Kabát met een sublieme pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pimentel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pressato geeft een lange en hoge pass. Accioly kopt de bal weg. Klungelig pakt Magalhães de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz onderschept slim de pass. Palarz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 24%, Araras Vermelhas FC 76%.
Carrapatos F.C - Araras Vermelhas FC 7:0