Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trato Hemorroidário F.C. Sertãozinho F.C.
Normal Tactiek 2x2
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 44.3
hopeless Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini geeft de bal voor. Piava rent richting de bal. Piava draait met de bal, schiet en ... Di Lorto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Vale probeert naar een medespeler te passen. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trato Hemorroidário F.C. - Sertãozinho F.C. 1:0

28e minuut.
Vale is nu in balbezit. Vale passt de bal met de wreef. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roma met de inworp. Gadelha rent richting de bal. Chang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gadelha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gadelha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Di Lorto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz onderschept slim de pass. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz schiet op doel. Bugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trato Hemorroidário F.C. - Sertãozinho F.C. 1:1

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roma zal de hoekschop nemen. Mansur kopt de bal weg. Piava rent richting de bal. Piava draait met de bal, schiet en ... Di Lorto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trato Hemorroidário F.C. 16%, Sertãozinho F.C. 84%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trato Hemorroidário F.C. - Sertãozinho F.C. 1:1

70e minuut.
Mazaropi geeft een lange en hoge pass. Vale rent richting de bal. Vale passt de bal in één keer door. Mosquito rent richting de bal. Mosquito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Piava is nu in balbezit. Piava speelt de bal door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Di Lorto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trato Hemorroidário F.C. - Sertãozinho F.C. 2:1

87e minuut.
Di Lorto geeft de bal voor. Klungelig pakt Zambrotta de bal. Mansur is nu in balbezit. Di Lorto verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lorto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Senna rent richting de bal. Gadelha onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senna. Senna krijgt een gele kaart. Gadelha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gadelha kan niet meer verder spelen. Rossato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trato Hemorroidário F.C. 29%, Sertãozinho F.C. 71%.
Trato Hemorroidário F.C. - Sertãozinho F.C. 2:1