Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMOS F.C Carrapatos F.C
451 Tactiek cfc 3
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Pessegueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz is nu in balbezit. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Kabát is nu in balbezit. Kabát schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szklanka heeft problemen om de bal te vangen. Kabát is nu in balbezit. Kabát passt de bal met de wreef. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel. Pocotó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pocotó met een sublieme pass. Daar is Pessegueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabát is nu in balbezit. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pocotó bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Accioly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerreiro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ferrugem onderschept slim de pass. Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Accioly kopt de bal weg. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Accioly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Pocotó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Braga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Accioly met de inworp. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kabát geeft een hoge lob. Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:1

34e minuut.
Szklanka met een sublieme pass. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal met de wreef. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:2

36e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Accioly kopt de bal weg. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. Pocotó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:3

38e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly passt de bal in één keer door. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:4

42e minuut.
Faveri verovert de bal door een tackle van achteren. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Faveri verovert de bal door een tackle van achteren. Rezoagli is nu in balbezit. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMOS F.C 87%, Carrapatos F.C 13%.
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:4

49e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát passt de bal zonder na te denken. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Accioly speelt de bal door. Braga rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pocotó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:5

56e minuut.
Pantera geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maizena stond buitenspel. Bonfante neemt vlug de vrije trap. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pocotó met een harde bal richting middenveld. Faveri kopt de bal weg. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Faveri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guerreiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz schiet op doel. Pocotó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:6

61e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. Guerreiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Braga de bal onder controle te krijgen. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pocotó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát passt de bal in één keer door. Braga is nu in balbezit. Palarz onderschept slim de pass. Palarz draait met de bal, schiet en ... Pocotó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz schiet op doel. Pocotó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:7

74e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli passt de bal zonder na te denken. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Accioly geeft een hoge lob. Kabát kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Daar is Braga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocotó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sutryk passt de bal in één keer door. Bonfante geeft een hoge lob. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:8

84e minuut.
Pessegueiro is nu in balbezit. Kabát onderschept slim de pass. Kabát geeft de bal voor. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:9

88e minuut.
Kabát passt de bal zonder na te denken. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Accioly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szklanka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMOS F.C 82%, Carrapatos F.C 18%.
DINAMOS F.C - Carrapatos F.C 0:9